Sâmbătă, 2018-10-20, 11:12 AM
Bine aţi venit Vizitator

Programe Tv Romanesti

Meniu site
Formularul pentru autentificare

Ajutor

Cerinte:

Conexiunea minima necesara este de 512 kbps

Soft Necesar:


SopCast Filter

Sopcast Tv-U View Plugin


SopCast Tv-U View Plugin:

Cu ajutorul acestui plugin puteti vizionana programele emise prin SopCast,fara a mai instala player-ul SopCast.Acest plugin este usor de instalat ,nu ocupa spatiu pe disc si nu solicita memoria RAM al PC-ului.Pentru ca acest plugin sa functioneze,trebuie sa aveti instalat si configurat browserul "Internet Explorer” (Testat in IE 8 si SO Windows 7/32 bit).Pentru instalare urmati instructiuniile din arhiva

NOU!!!

SopCast Filter:

Cu ajutorul acestui filtru,puteti viziona unele canale in SopCast fara a mai fi nevoie sa aveti instalat playerul Sopcast,vizionarea canalelor in Sopcast putandu-se face cu ajutorul Windows Media Player-ului.Browserele pe care acest filtru este functional sunt Internet Explorer si Mozilla Firefox. (Testat pe IE 8 si Mozilla 3.5.9.Test OK)

Atentie! Este foarte necesara instarea acestui plugin deoarece unele canale in Windows Media Player functioneaza numai cu ajutorul lui.

NOTA: Plugin-ul a fost testat pe platforma Win 7/32 bit.Test OK )

Posibile probleme:

Atentie! Unele posturi TV nu difuzeaza live pe internet 24/24h,transmisia putand fi intrerupta pe durata anumitor emisiuni ce nu sunt de productie autohtona si la care nu exista licenta de difuzare pe internet!

Pe parcursul vizionari,la unele posturi tv cu streaming VLC,pot aparea intreruperi de imagine.Este posibil ca aceste posturi sa necesite o lungime de banda mai mare si din aceasta cauza pot aparea aceste intreruperi.Pentru a preantampina aceasta problema se recomanda inchiderea aplicatiilor care folosesc multa banda cum ar fi: managere de download-upload,torrenti etc.

Daca nu gasiti un post TV sau pentru a va usura navigarea ,puteti folosi si motorul de cautare al site-ului "Programe Tv Romanesti” prin introducerea unui cuvant sau fraze din numele canalului de televiziune dorit.

Contacteazane
Cautare
Favoriti Tai
Yahoo Mail
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Contatori Web | 888 CASINO | RAZOR SHAVING | ruby fortune | How To Win Roulette
Programe Tv Romanesti Online Top66 Statistici TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro top 90 Promovare Site - Top123.ro Megapedia Director ClickLink.ro Google PageRank Checker Powered by MyPagerank.Net Inscrie-te in TOP ! Cel mai cuprinzator director romanesc My Topsites List Televiziune LinkPro - Director Web top-portal - Director Linkuri Top25.ro bestlifecommunity.com